måndag 3 december 2012

Nu är det kallt!

Minus 22,7 grader visar termometern just nu och det biter i en aning när man är ute och går med hunden. Bilen som varit hemma sen i torsdags forslades återigen till sitt andra hem som är Mekonomens bilverkstad här i Sunnansjö. Tändspolar från helvetet år det som är det troliga felet, men nu byter vi allihop så får vi se om det blir bättre. Om inte så finns det hundratals gruvhål i närheten där bilen kan få sin sista vila.

Satt och funderade kring det här med jämmer och elände i världen. Jag är avtrubbad för jag kan inte säga att jag bryr mig nämnvärt över all den skit som händer och skulle man göra det så skulle man bli inlagd på psyket innan Sverigedemokraterna hinner vråla "järnrör". Det är tex Jovan Belcher i Kansas City Chiefs (NFL) som i lördags mördade sin flickvän för att sen ta sitt eget liv utanför lagets träningsanläggning. En assisterande domare har sparkats ihjäl efter en ungdomsmatch i Holland mellan två lag i 15-16 årsåldern. Var i helvete är detta på väg någonstans.

Då känns det bra att Kate Middleton är med barn så att det väger upp det hela lite grann. Kate är prinsessa i Storbritannien för den som inte visste och det betyder att prins William har fått komma till skott i alla fall en gång. Om vi ska vända på det hela igen då så är det förbannat synd att Williams mor Diana inte fick uppleva den här dagen. Hennes liv tog slut i en tunnel i Paris den 31 augusti 1997.

Mina funderingar kring Leksands lån av Oscar Alsenfelt är väl av den karaktären att kan denna konkurrenssituation få igång Erik Hanses så är det värt det definitivt. Hanses har varit det svaga kortet när halva serien är spelad och han behöver komma upp några hack till. Djurgården börjar röra på sig, men samtidigt så börjar spelarna försvinna nu. Murray försvann förra veckan och Gabriel Landeskog spelade sin sista match i kväll i 3-0 segern mot Almtuna.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar