fredag 1 april 2011

Framtiden!!!

Sitter i min ensamhet denna fredagskväll och börjar räkna ner till den 6 maj. Rush spelar då på Globen i Stockholm och det som strömmar ut genom högtalarna nu är deras liveplatta R30. Det kommer att bli mitt tredje konsertbesök med detta Kanadensiska band och är dom bara hälften så bra som dom varit de tidigare spelningarna så blir detta med lätthet årets konsert. Plattan "Moving Pictures" från 1981 kommer att framföras i sin helhet och att bara veta att man ska få höra låtar som "Tom Sawyer", "Red Barchetta" och "Limelight" gör att man vill att det ska börja NU. Men det är väl bara att vänta de 35 dagar som återstår.

Hockeylagets framtid har spelat kvartsfinal 1 i kväll mot Frölunda och vunnit hemma i Leksand med 4-1. Det handlar om Leksands J-18 lag och det ser mycket bra ut. Målskyttarna i kväll heter Filip Målar Johansson, Fredrik Händemark, Tobias Ekberg och Kalle Östman. Nästa match spelas i Frölundaborg (Göteborg) på söndag.

Falun kom för övrigt ner på jorden i kväll i innebandyslutspelet. Varberg vann i Falun med 7-3 och nu blir det nog svårt att skaka om Varberg.

Naturligtvis ska vi länka till en hångellåt även i dag eftersom det är fredag och eftersom Rush är på tapeten så kör vi denna http://open.spotify.com/track/6z7JmRfocz4fK0SgXDpw27.

I morgon startar fotbollsallsvenskan och även fast mitt intresse inte är lika stort som det är för ishockey så säger jag i alla fall:

LET'S GO GNAGET!!!!

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar