lördag 16 april 2011

Ett nytt liv!

Vissa dagar är bättre än andra och när man får ett sms klockan 07:20 som berättar att en av mina arbetskamrater blivit mamma så är det en fantastisk start på dagen. Efter att ha väntat, väntat, väntat och väntat lite till så var det äntligen dags i natt klockan 02:00. Ett flickebarn blev det och rapporterna säger att både mamma, pappa och barn mår bra. Grattis Therese och Andreas. Erat nya liv startar idag.

Jacob Blomqvist är en 24-årig hockeyspelare som visst är nära ett kontrakt med Leksand. Och jag säger då varför inte. Han bevisade säsongen 2009/10 att han är en fullt kapabel allsvensk hockeyspelare när han noterades för 56 poäng i Bofors. Förra säsongen spelade han i Modo och poängen där blev fem till antalet på 49 matcher. Målskyttar var en bristvara i Leksand säsongen som varit och kan både Jacob Blomqvist och Pelle Prestberg (om nu alla uppgifter stämmer) bli klara för klubben så ser det riktigt bra ut offensivt i alla fall.

1989 är året som avhandlas denna vecka i min lilla hyllning till Kaj Kindvall och hans Trackslista. Låten som placerade sig som nummer 100 på det årets årslista är denna med Fine Young Cannibals http://open.spotify.com/track/0Zt9fqRK58Y0onY1VwaKp7

I morgon fortsätter kyrkresan.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar