lördag 2 april 2011

Klassfest!!!

Har hittat en samlingsplatta med Richard Marx på Spotify och det må vara smörigt, men bedårande vackert på sina ställen. Bedårande var man själv också när det begav sig och vi mimade till låten "Vill ha dig" med Freestyle. Vi som mimade var några stycken i en så här i efterhand rätt så trevlig klass på Östra skolan i Grängesberg. Därför ska det bli förbannat trevligt att träffa några stycken av dessa män/kvinnor på lördag när det vankas klassfest på restaurang Piren i Ludvika. Det blir garanterat en hel del snack om musik och det kan hända att det någon gång under kvällen kommer att nämnas: "Kiss-Accept-Iron Maiden" :)

Ishockeyn här på hemmaplan har haft en lugn dag medans det fortsätter att jagas slutspelsplatser i NHL. Det största där borta denna natt är att domaren Bill McCreary dömer sin sista NHL-match i natt. Matchen startar 01.00 svensk tid och det är Washington som möter Buffalo. En epok inom domarkåren i NHL går i graven i natt. Fantastisk domare.

Ska vi ta och länka till en gammal Trackshit också då eftersom det är lördag. Året är 1987 och på plats 100 på detta års årslista hittar vi följande låt: http://www.youtube.com/watch?v=j3C0TxwON74

I morgon fortsätter kyrkresan. Hoppas ni hänger på.

Vi säger så.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar din blogg - och särskilt kyrkresan, tror jag! :)

    SvaraRadera
  2. Tack Magda. Jag hoppas jag är något på spåren och feedbacken har enbart varit positiv än så länge.

    SvaraRadera