torsdag 28 april 2011

Torsdagsklassiker Del 7!

Frågan är om det handlar om en frälsare, men det är förbannat viktigt att Filip Forsberg idag skrev på för Leksands IF de kommande två åren. Han kommer att blomma ut redan kommande säsong och hans framtid ser ljus ut. Viktor Rask ska visst vara klar för Färjestad och det kan bli både fågel eller fisk.

Förmiddagen spenderades i Borlänge där jag var på ett postombudsmöte och diskuterade framtiden för posten hos oss ombud. Framtiden ser ljus ut och alla kunder kan räkna med att det blir dyrare att skicka paket :)

En riktig gammal goding har tagits fram som veckans torsdagsklassiker. Jag hade lite beslutsångest och det fanns tankar om Helloween, Anthrax, Kiss, King Kobra eller varför inte nån gammal platta med W.A.S.P.. Valet föll till slut på Judas Priest och deras platta Killing Machine som släpptes den 9 oktober 1978. Det vimlar av klassiska låtar på denna platta och visst är "Hell bent For Leather", "Take On The World" och "Killing Machine" mycket bra låtar, men det är på sina ställen väldigt ojämnt. "Delivering The Goods", "Rock Forever", "Burnin Up" och "The Green Manalishi" räcker inte hela vägen och då får dom vara hur mycket klassiker som helst. Bäst på plattan är dock den fantastiska balladen "Before The Dawn" som får 10 poäng varje gång jag hör den. Sjukt bra låt. Som helhet så stannar betyget på 6,90 och det antar jag inte duger för vissa människor, men så är det här i världen.

Judas Priest- Killing Machine
Delivering The Good
Rock Forever
Evening Star
Hell Bent For Leather
Take On The World
Burnin Up
The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)
Killing Machine
Running Wild
Before The Dawn
Evil Fantasies

Tidigare Klassiker:
Ozzy Osbourne- Bark At The Moon (6,30)
Thin Lizzy- Fighting (5,40)
Accept- Restless And Wild (7,40)
Iron Maiden- Somewhere In Time (8,25)
Saxon- Power And The Glory (6,87)
Def Leppard- Pyromania (7,80)

Nästa vecka finns det bara ett alternativ och det är Moving Pictures med Rush.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar