lördag 23 april 2011

Lövkrattning!

Som rubriken säger så har Hagberg krattat löv idag. Ett nödvändigt ont även om det faktiskt ser riktigt bra ut när det är klart. Solen har varit het idag och nu känns det som att man äntligen kan pusta ut och stänga in den förbannade vintern bakom sig. Dagen har varit bra och avslutningen är inte heller den sämsta där jag just nu lyssnar på Y&T och deras liveplatta Yesterday & Today Live. Jag sitter och minns en av vår tids största musiker Phil Kennemore som avled i januari i år. R.I.P.

Den svenska hockeyn är slut och det som kittlar hockeynerven just nu är slutspelet i NHL. Två matchserier är hittills klara och det är Detroit som pulvriserade Phoenix i 4 raka matcher och alldeles nyss så vann Washington mot New York Rangers och stängde därmed den matchserien med 4-1 i matcher. Övriga serier lever i allra högsta grad och Tampa Bay vägrar ge sig mot Pittsburgh. Seger för Tampa med 8-2 i kväll och reducering i matchserien till 2-3 i matcher. Om jag får tippa segrare i Stanley Cup precis just nu så säger jag spontant Washington Capitals.

Struktur är viktigt och lördagar viks åt en länk till en årslisteplacerad låt på Tracks. Året är 1990 och låten är med Jason Donovan http://www.youtube.com/watch?v=NbZSBP5CgpI

I morgon fortsätter kyrkresan med en tur till Sveriges vackraste kyrka 1999.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar