fredag 8 april 2011

Rykten!

Jobbat idag för andra dagen denna vecka och det kändes ungefär som det brukar. Äntligen börjar det komma in smaskiga rykten kring det bästa laget. Rykten säger att Gabriel Karlsson och Pelle Prestberg redan ska vara klara för Leksands IF nästa säsong. Ett annat rykte säger att en av våra absolut största hjältar de senaste tio åren ska vara på väg "hem". Jag nämner inget namn här eftersom det just nu bara ligger på ryktesnivå. Skulle det dock stämma så vet i fan om det inte är årets värvning till säsongen 2011/12. Återkommer i ärendet.

Klart är dock att Leksand skrivit tvåårskontrakt med forwarden Tobias Forsberg. Han är 23 år och kommer närmast från spel i Västerås. Ska vara en stabil forward som klarar av att agera på fler än ett sätt på en hockeyplan.

Några grattis från Dalarna känns helt legitima att skicka ut en sådan här kväll. För det första så hade jag hoppats på att Södertälje skulle klara sig kvar i elitserien. Nu blev det inte så eftersom Modo vann kvällens match med 2-0. Grattis Modo. Dessutom så skickas ett grattis till Tingsryd som klarar sig kvar i Allsvenskan dels för att dom vinner sin match mot Troja/Ljungby med 4-1, men också för att Karlskrona viker ner sig mot Huddinge borta och förlorar med 1-3.

Lite fredagsmys måste jag också bjuda på http://open.spotify.com/track/0LEVBomkgD66mQoca9qGUL

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar