lördag 23 februari 2013

The Levellers!

Att boka The Levellers till Sweden Rock känns lite malplacerat om ni frågar mig. Finns det verkligen inga fler tyngre band lediga till sommaren? Nu måste det bli legitimt att önska Cranberries i fortsättningen. Naturligtvis finns det människor som vill se The Levellers på Sweden Rock och jag förringar inte deras glädje, men det känns inte riktigt rätt detta. Sen finns det männsikor som tycker att det är en fantastisk bokning av den anledningen att dom tycker ALLA bokningar till festivalen är just fantastiska. Jag har funderat om dessa personer får betalt av festivalen för att vara så positiva till precis varenda släpp. Skit samma. Jag ska inte gnälla mer för trots att The Levellers ska spela på Sweden Rock så har ledningen lyckats knåpa ihop det starkaste startfältet någonsin.

Hope Street

Min tanke var att Leksand skulle rå på Västerås tidigare idag, men när slutsignalen ljöd så var matchen förlorad med 1-2. Detta faktum gör i alla fall att vi kan glädjas åt att Djurgården missar direktplatsen till kvalserien och får spela sex tuffa matcher till. Men det kanske är samma känsla i laget som Andreas Holmqvist förespråkade förra året. Det var ju kanonroligt med hockey och att få spela tio matcher till i kvalserien var bara så underbart. Jag tror Djurgården får häcken full med både BIK Karlskoga och Örebro i förkvalet.

Chicago Black Hawks är laget det talas om i NHL just nu. Natten till lördagen slog laget nytt rekord när man för sjuttonde matchen i rad plockade minst en poäng. San Jose Sharks besegrades med 2-1 hemma i United Center och Viktor Stålberg gjorde ett av målen. Chicago har Columbus hemma natten till måndag och sen tar sviten slut natten mot tisdag när Edmonton gör sin första av nio raka bortamatcher. Edmonton hade förvånansvärt lätt för Chicago förra säsongen. Första matchen i Chicago förlorades i och för sig med 3-6. Match nummer två spelades i Edmonton och den vann Oilers med 9-2 efter bland annat hattrick av Taylor Hall. Match tre spelades i Chicago och den vann Oilers med 4-3. Matchen med stort M var dock Oilers 51:a match förra säsongen. Matchen spelades i Edmonton och slutresultatet blev 8-4 efter att Sam Gagner gjort fyra mål och fyra assist. Den kvällen kan jag lova att Gagner aldrig glömmer.

Tillbaks till natten då där starkt ifrågasatte Roberto Luongo återigen höll nollan. Denna gång på bortaplan mot Nashville i Vancouvers 1-0 seger. Jacob Markström plockades upp från Floridas farmarlag och fick hoppa in direkt mot Penguins. Matchen förlorades med 1-3, men Markström tog 37 skott och spelade mycket stabilt.

Nattens tre stjärnor:

1. Ray Emery (Chicago Black Hawks)
2. Roberto Luongo (Vancouver Canucks)
3. Brandon Saad (Chicago Black Hawks)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar