torsdag 21 februari 2013

Pugh Rogefeldt!

Förra året spelade Mikael Rickfors på Sweden Rock och i år är det dags för Pugh Rogefeldt. Jag hoppas vid gudarna att det blir Grymlings som uppträder nästa år för då blir det i alla fall bra. Jag är inte speciellt imponerad av Pugh Rogefeldt som artist och som bokning till SRF är det tämligen värdelöst. Det kanske är dags för Magnus Uggla nästa år eller varför inte Tomas Ledin? Nej släpp dessa koncepttankar och boka band som System Of A Down, Avenged Sevenfold eller Slipknot. Det skulle funka alldeles utmärkt vid havet ner i Norje.

Detta är bra på riktigt

Oj vilken käftsmäll Skellefteå bjöd på i kväll när Brynäs kläddes av fullständigt. 9-1 blev det till slut och känslan nu är att det är synd att Brynäs inte ligger nära en kvalserieplats för just nu är Brynäs totalt slaget i spillror. Målet Jonathan Granström gjorde mot Växjö senast när klockan stod på 19.57 i tredje perioden kan visa sig bli det mål som till slut tar Brynäs till slutspel. Det målet betydde kvittering till 3-3 och sen vann Brynäs efter straffar och fick till slut två i stället för noll poäng. Det blir Timrå (ev Växjö) och Rögle som kommer att spela kvalserie och det betyder att just nu är Timrå (ev Växjö), Rögle och Leksand klara för kvalserien. Södertälje ser också klara ut så det betyder att Västerås, Karlskoga och Djurgården slåss om en direktplats till kvalserien. Dramat fortsätter i morgon fredag.

Så vidare dramatiskt är det inte ännu i NHL, men visst börjar det bli viktigt att visa musklerna. Los Angeles Kings har börjat få igång maskineriet och det har blivit två raka segrar på deras Kanadatripp där man slagit både Edmonton och Calgary med 3-1. Målrikt var det i Pittsburgh där Jakub Voracek i bortalaget Phildelphia med ett hattrick såg till att Penguins besegrades med 6-5. Niklas Grossman gjorde ett av Flyers mål. Inte lika många mål i Denver där hemmalaget Avalanche vann mot St. Louis med 1-0 efter förlängning. David Jones avgjorde när endast 17 sekunder återstod av övertiden.

Nattens tre stjärnor:

1. Jakub Voracek (Philadelphia Flyers)
2. Semyon Varlamov (Colorado Avalanche)
3. Jeff Carter (Los Angeles Kings)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar