onsdag 6 februari 2013

Paradise Lost!

När Kiss återförenades och åkte på sin världsturné 1996 så var jag och ett gäng kompisar över till England för att bevittna bandet på Donington. Kiss var tillsammans med Ozzy Osbourne headline på denna festival som också innehöll band som Fear Factory, Type O Negative och Sepultura. Sepultura blev tvungna att uppträda som en trio med Andreas Kisser på sång eftersom Max Cavalera tidigare under dagen lämnat England efter beskedet att hans styvson blivit mördad. Ett annat band som spelade denna oerhört varma dag var Paradise Lost som släppt plattan "Draconian Times" och nått viss framgång. I samma veva jobbade jag på närradion i Ludvika och jag fick då chansen att intervjua den dåvarande trummisen Lee Morris när de besökte Sverige som förband till Iron Maiden på deras "X-Factor turné". Det ska bli kul att få uppleva Paradise Lost på sommarens festival i Norje. Första gången på festivalen dessutom. Bra jobbat Sweden Rock.

Sjukt bra låt

Landslagsuppehåll här hemma och Leksand får träna och ladda upp batterierna inför avslutningen av hockeyallsvenskan. Det ser mycket bra ut fortfarande och att laget ännu inte förlorat två matcher i rad denna säsong är ett oerhört styrkebesked. Seriefinal på tisdag när Södertälje kommer till Tegera Arena och det kan bli mycket folk som bevittnar den matchen. Jag kan tyvärr inte åka upp, men det finns starka funderingar att följa matchen på TV.

NHL börjar sätta sig lite grann och att både New York Rangers och Washington just nu ligger utanför slutspel känns som en ganska stor överraskning. Washington ligger dessutom sist i hela ligan just nu. Nattens två största skrällar är dels att Calgary besegrade Detroit borta med 4-1 och sen att Nashville krossade St. Louis på bortaplan med 6-1 trots att Blues vann skotten med 32-19. San Jose Sharks som började säsongen så fantastiskt bra har stagnerat en aning och förlorade sin andra match i rad hemma mot Chicago (3-5). En del svenska målskyttar denna natt. Washington förtlorade mot Toronto med 2-3, men Marcus Johansson gjorde i alla fall ett mål. Erik Karlsson och Daniel Alfredsson gjorde varsitt mål i Ottawas seger (4-3) mot Buffalo. Johan Franzén gjorde målet i Detroits förlust mot Calgary och slutligen så gjorde Marcus Krüger ett av målen i Chicagos seger över San Jose.

Nattens tre stjärnor:

1. David Clarkson (New Jersey Devils)
2. Tom Sestito (Philadelphia Flyers)
3. Colin Wilson (Nashville Predators)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar