måndag 25 februari 2013

Huntress!

Nästa band att skriva några rader om är amerikanska Huntress som bildades i Kalifornien efter att sångerskan Jill Janus flyttat dit 2009. Inte vet jag om detta band är bokat för att uppfylla något krav på jämlikhet. Det kan i och för sig vara så att det helt enkelt är ett bra band. När man läser vilken sorts hårdrock bandet spelar så känns det lite spännande. Klassisk heavy metal med influenser av thrash och doom låter som en helt okej kombination. Jag får helt enkelt ge bandet några lyssningar innan den 6/6. Det är nämligen datumet de spelar på Sweden Rock.

Huntress live från april 2012

För bara några ögonblick sedan så stod det klart att Djurgården vann kvällens enda match i hockeyallsvenskan. 3-0 hemma mot Tingsryd är väl som det ska vara även om jag känner att det enda det kan hjälpa Djurgården med är det faktum att laget hamnar fyra i serien och får börja förkvalet med tre poäng. Västerås har nämligen två raka hemmamatcher nu och seger i morgon mot Asplöven så är det definitivt klart att Västerås går direkt till kvalserien. Frågan är hur mycket Leksand tänder till i morgon kväll mot Örebro? Jag jobbade i lördags men det hade visst inte varit den bästa matchen Leksand presterat denna säsong. Det som talar för är dock det faktum att laget fortfarande inte förlorat två raka matcher denna säsong.

NHL-natten bjöd som vanligt på fantastisk hockey och en hel del mål. Zdeno Chara tyckte att det är lika bra att snurra ett varv innan han går förbi backen för att sprätta upp pucken bakom Jakob Markström i Floridas mål. Boston vann till slut med 4-1 och det betyder att det här är den bästa säsongstarten Boston Bruins haft sen säsongen 1976/77.

Chara snurrar

Johan Hedberg stod i mål när Devils tappade en 2-0 ledning hemma till förlust 2-4 mot Winnipeg. Martin Brodeur klev av innan match på grund av ryggont. Svenskmötet i Detroit blev inte så mycket till match för när slutsignalen gick hade Detroit vunnit med 8-3. Chicago fortsätter plocka poäng i raka matcher och nattens 1-0 seger mot Columbus var lagets 18:e raka som inte förlorats efter full tid. I natt ska det däremot ändras på den punkten för då kommer Edmonton Oilers till United Center. I Calgary gjorde Jarome Iginla två mål och han måste ha den sämsta säsongsinledning målmässigt sen han gjorde entré i ligan. Endast tre av Calgarys mål har kommit från Iginlas klubba denna säsong.

Nattens svenska målskyttar var Joakim Andersson (Detroit) och Daniel Sedin (Vancouver) som båda gjorde två mål var. Även Niklas Kronwall och Henrik Zetterberg gjorde varsitt mål för Detroit.

Nattens tre stjärnor:

1. Damien Brunner (Detroit Red Wings)
2. Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins)
3. Francois Beauchemin (Anaheim Ducks)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar