torsdag 5 maj 2011

Torsdagsklassiker Del 8!

Till alla som handlar på COOP vill jag härmed meddela att man kan läsa vad som står i displayen där man drar sitt kort. Framförallt kring dessa datum (4-7) när återbäringen tickar in på kontot. Man tittar på displayen och läser:

1. Använd återbäring
2. Spara återbäring

Trycker man då på klar så använder man sin återbäring och trycker man pil ner och därefter klar så spar man sin återbäring. Hur svårt kan det vara egentligen?? Detta är ett problem som varenda butik i hela landet har kan jag lova. Annars så är återbäringen något väldigt bra som ger våra medlemmar pengar direkt in på sina MedMera kort.

Det var dagens lilla kurs.

Veckans klassiker är "Moving Pictures" med Rush och anledningen till detta är att i morgon fredag spelar Rush på Globen i Stockholm och denna platta kommer med tanke på sitt 30-årsjubileum att framföras i sin helhet. Den 28 februari 1981 släpptes albumet som är en tidlös klassiker i Rush katalog. Öppningsspåret "Tom Sawyer" är pur magi och bland de bästa öppningsspår som jag hört. "Red Barchetta" sänker tempot en aning, men magin finns fortfarande kvar och just denna magi fortsätter i låtarna "YYZ" (och jag som inte tycker om instrumental musik), "Limelight" (OJ OJ OJ OJ) och "The Camera Eye". Tyvärr för slutbetyget så dras det ner en liten aning med de avslutande låtarna "Witch Hunt" och "Vital Signs" som inte är dåliga, men dom håller helt enkelt inte samma klass som de övriga låtarna. Slutbetyget blir 7,57 och det ska bli en fröjd att höra denna platta i Stockholm i morgon.

Rush-Moving Pictures
1. Tom Sawyer
2. Red Barchetta
3. YYZ
4. Limelight
5. The Camera Eye
6. Witch Hunt
7. Vital Signs

Tidigare klassiker:
Ozzy Osbourne- Bark At The Moon (6,30)
Thin Lizzy- Fighting (5,40)
Accept- Restless And Wild (7,40)
Iron Maiden- Somewhere In Time (8,25)
Saxon- Power & The Glory (6,87)
Def Leppard- Pyromania (7,80)
Judas Priest- Killing Machine (6,90)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar