fredag 1 mars 2013

Vader!

Mangel från Polen i form av bandet Vader är bokat till Sweden Rock 2013. Min mor skulle inte tycka om detta, men jag tycker det är helt okej. Jag ska tacka min arbetskollega Joachim Gröhn som tack vare att han önskat detta band ett antal gånger som utmanare till min lista fått upp mina öron för bandet Vader. Det kan bli en skön stund bestående av rent mangel onsdagen den 5/6.

Detta är bra på riktigt

Förra säsongen så tacklade en spelare i BIK Karlskoga sönder Mattias Timander så hans medverkan i kvalserien blev väldigt hämnad. Nu är det dags igen då det hittats saker under gårdagens match där det skriks på avstängningar och böter och fan och hans moster. Det första är att Alen Bibic tar stryptag på en linjedomare. Och visst har han ena handen där under cirka en halv sekund, men snälla nån. Stryptag? Den andra situationen är att Kevin Kapstad ska ha skallat en Karlskogaspelare och har disciplinnämnden endast Aftonbladets bilder att gå på så kan dom inte fälla Kapstad överhuvudtaget för det enda som syns är att Kapstad gör en rörelse med huvudet, MEN om den träffar är en helt annan sak.

Jag vidhåller det som jag skrev i går att hittar man som domare ÅTTA stycken "abuse of officials" under en match då saknar man både takt och ton och man ska i ärlighetens namn hålla på med något annat. Nu kommer det naturligtvis att bli avstängningar av detta för det handlar om svensk ishockey och där får man snart inte ens tacklas. Det är bara synd att en jävla klåpare från Usa genom att tappa en hockeymatch kanske förstör Leksands chanser att kliva upp. Kapstad är nämligen så viktigt för detta Leksand så att inte han får vara med tar hårdare än att Timander inte kunde köra 100% förra året.

Men det har varit vi mot världen ett tag nu och vi ska fan knyta näven i fickan och greja detta också. Att sätta upp ett långfinger i ansiktet på alla dessa jävla idioter som håller på Västerås skulle kännas..........skönt.

När vi ändå talar avstängningar så har Jamie Benn troligtvis en matchs avstängning att vänta efter nattens crosschecking på Edmontons Ryan Jones. Frustration tillsammans med att Benn var en ruskigt dålig förlorare gjorde att det gick ut över Jones. Matchen vann Edmonton med 5-1 och laget var fantastiskt bra över hela banan. Dubnyk var stupsäker, Ladislav Smid täckte skott som att han aldrig gjort annat i sitt liv och framåt är det massor med speed som gäller när spelare som Hall, Eberle, Hemsky, Yakupov och Gagner tar fart. Senast Edmonton vann under ordinarie tid i Dallas var den 8 december 2006 så det var verkligen på tiden.

Boston och Chicago fortsätter att bara mala på. Bruins besegrade Ottawa hemma med 2-1 efter det att Patrice Bergeron avgjort i förlängning. Black Hawks nollade St. Louis på bortaplan och deras 3-0 seger var den 20:e raka matchen denna säsong med poäng. Den största vändningen stod Colorado för som hemma i Denver vände 0-3 underläge till seger 5-4 efter bland annat 1 mål och 2 assist av Gabriel Landeskog.

Nattens målskytt är Nazem Kadri som gjorde hattrick i Torontos 5-4 seger borta mot New York Islanders. Dion Phaneuf avgjorde i förlängning. Förutom Landeskog så gjorde Carl Hagelin ett mål i New York Rangers 4-1 seger över Tampa Bay. Och i Kalifornien gjorde Jonas Gustavsson en riktigt bra match i Detroits mål i matchen som Red Wings vann över San Jose Sharks med 2-1 efter straffar.

Nattens tre stjärnor:

1. Nazem Kadri (Toronto Maple Leafs)
2. Jiri Tlusty (Carolina Hurricanes)
3. Jonas Gustavsson (Detroit Red Wings)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar