torsdag 7 mars 2013

Demon!

Blogginlägget i går handlade enbart om Leksands IF och framförallt Leksands kommun där det sitter personer som kanske inte borde sitta där. Jag får garanterat anledning att komma tillbaka till den ekonomiska soppa som orsakats vid Siljans södra strand. Jag tänkte återgå till att presentera banden som kommer att uppträda på sommarens Sweden Rock Festival. Turen är kommen till ytterligare ett klassiskt band. Demon hade en skaplig karriär under 80-talet även om bandet inte slog igenom på hitlistorna runt om i världen. Plattor som "British Standard Improved" och "The Plague" är dock kända inom den sfär som vi kallar hårdrock. Demon spelar torsdagen den 6 juni.

Ett smakprov från plattan "The Plague".

Bordtennis har stått på programmet under torsdagen där en av mina döttrar (Molly) var uttagen att spela "Bästa trean". Laget från Sunnansjö bestod av Molly, Jullia M, Isak, Hugo och Anton. Laget gjorde en hedervärd insats och hamnade till slut på plats nummer sex i denna lagtävling. Ungarna hade fantastiskt kul och det kommer de att få även under fredagen för då ska nämligen undertecknad följa med till Säfsen på friluftsdag. För första gången på många, många år ska jag ställa mig på ett par slalomskidor och det kan bli en..........upplevelse.

Fyra matcher i NHL natten till torsdag och Chicago fortsätter sin makalösa svit av matcher i rad där man ännu inte förlorat efter full tid. Nattens match mot Colorado avgjordes av Daniel Carcillo i matchens sista minut och det var 24:e matchen sen säsongsstarten som man inte förlorat efter full tid. Det var dessutom Chicagos 11:e raka vinst i årets serie. Jag bugar och bockar och säger att det är en helt fantastisk svit laget radat upp. Toronto fortsätter att överraska också och i natt besegrades Ottawa med 5-4 på hemmais. De övriga två matcherna var Calgary-San Jose 4-1 och Anaheim-Phoenix 2-0.

Två svenska målskyttar hittar vi i matchen i Toronto. Båda spelar i Ottawa och det blev varsitt mål för Daniel Alfredsson och Mika Zibanejad.

Nattens tre stjärnor:

1. Phil Kessel (Toronto Maple Leafs)
2. Jarome Iginla (Calgary Flames)
3. Daniel Carcillo (Chicago Black Hawks)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar