torsdag 25 augusti 2011

Torsdagsklassiker Del 19!

För lite mer än tre veckor sedan så kom en liten katt hem till oss för att se om det skulle funka med de övriga tre rovdjuren. Katten hittades i Ludvika och var mager, men samtidigt väldigt social. Hur som helst så tog vi oss an denna katt samtidigt som vi annonserade i lokaltidningen ifall det var nån stackare som saknade sin katt. Nu har det gått så pass lång tid utan svar så nu behåller vi katten och eftersom vi redan har en katt vid namn Cliff Barnes så får denna heta Digger. Detta som en hyllning till såpornas såpa Dallas.

Just nu befinner sig en hel del leksingar på Östersjön och har det garanterat kanonbra. Jag fortsätter fundera kring laget 2011/12 och näste man har jag inte mycket koll på om jag ska vara ärlig. Hans namn är Alexander Sahlin och han är målvakt. Hans nummer är 30 den 8 maj 1991 föddes denne unge man Gävle. Inför förra säsongen värvades Alexander från Brynäs och hans statistik i J20 Superelit såg ut som följer:

Matcher: 21, GAA: 2,52, räddningsprocent: 92,1.

Räddningsprocenten är inte dålig även om den var ännu bättre (94,6) i de 7 matcher han spelade för Gästrikland i TV-pucken säsongen 2007/08.

Dags igen för en hårdrocksklassiker eftersom det är torsdag. Månaden var oktober och året 1971 när Uriah Heep släppte sitt tredje album "Look At Yourself" och är det något som sticker ut på detta album så är det det fantastiska titelspåret. Ken Hensley har knåpat ihop en och annan bra låt och "Look At Yourself" hör garanterat till det starkaste i Uriah Heeps katalog. En katalog som fortfarande utökas (senaste plattan "Into The Wild" släpptes i år). I ärlighetens namn så är Uriah Heeps toppar väldigt höga samtidigt som de hamnar i väldigt många dalar också och som helhet så är denna platta en spretig historia. Titelspåret och "Tears In My Eyes" sticker ut som toppar på plattan och jag vet att en av bandets största klassiker "July Morning" finns med på denna. Den har dock aldrig fastnat och i mina öron är det en av de sämsta "klassiker" jag hört. Slutbetyget på "Look At Yourself" stannar på 5,71.


Tidigare Klassiker:
Ozzy Osbourne- Bark At The Moon (6,30)
Thin Lizzy- Fighting (5,40)
Accept- Restless And Wild (7,40)
Iron Maiden- Somewhere In Time (8,25)
Saxon- Power & The Glory (6,87)
Def Leppard- Pyromania (7,80)
Judas Priest- Killing Machine (6,90)
Rush- Moving Pictures (7,57)
Deep Purple- Burn (6,25)
Rainbow- Long Live Rock'n Roll (5,70)
Helloween- Walls Of Jericho (6,62)
Metallica- Master Of Puppets (8,50)
Slayer- Reign In Blood (6,00)
Megadeth- So Far, So Good, So What (6,25)
Anthrax- Among The Living (7,00)
Black Sabbath- Heaven And Hell (7,75)
W.A.S.P.- S/T (7,60)
Van Halen- S/T (5,90)

Bilden på Alexander Sahlin är hämtad från Leksands IF hemsida www.leksandsif.se.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar