tisdag 23 augusti 2011

Fiske!

En smärre chock inträffade idag när jag tog min löprunda och solen faktiskt sken. Denna sol har varit fantastisk varm under hela dagen och det var en fröjd att packa korv, bröd och diverse fika för att ta sig till sjön och fiska lite grann. Tjejerna har precis fyllt åtta år och i present fick dom bland annat varsitt metspö. Fiskelyckan var det sådär med och facit blev en liten stackars mört som faktiskt fick hoppa tillbaka i vattnet igen.

Eftersom det är tisdag så tänkte jag försöka komma tillbaka till gamla gängor igen och det är dags att recensera en platta släppt 2011 och som vanligt så har jag lyssnat på plattan endast en gång. Turen är kommen till plattan "Day Of Reckoning" med tyska Destruction och varför i hela friden har jag aldrig köpt plattor med detta band?? Bandets karriär är lång och dom har spelat in ett par plattor i Studio Abyss som inte ligger alltför långt från Sunnansjö. Den senaste given heter alltså "Day Of Reckoning" och är en bra platta som jag gärna lyssnar mer på. Som vanligt så slamras det på en hel del, men melodier finns det också och som bonusspår så gör de en helt okej version av Dios låt "Stand Up And Shout".

Den enda låt som egentligen faller ur ramen och inte är helt godkänd är "Sheep Of The Regime", men resten funkar som sagt bra och 5,00 blir det i betyg för senaste plattan med Destruction.

Bästa Låtar:
3p Hate Is My Fuel
2p Sorcerer Of Black Magic
1p Church Of Disgust

Tidigare Recensioner:
Bad Habit- Atmosphere (4,84)
Benedictum- Dominion (5,38)
Bloodbound- Unholy Cross (5,54)
Bullet- Highway Pirates (4,90)
Burzum- Fallen (5,28)
Amaranthe- S/T (5,25)
Cavalera Conspiracy- Blunt Force Trauma (6,00)
Agnostic Front- My Life My Way (4,69)
Avantasia- The Flying Opera (Live) (4,94)
Axenstar- Aftermath (5,80)
Children Of Bodom- Relentless Reckless Forever (5,11)
Arch Enemy- Khaos Legions (5,21)
Alestorm- Back Through Time (4,63)
Black'n Blue- Hell Yeah (4,76)
Anvil- Juggernaut Of Justice (5,66)
Crowbar- Sever The Wicked Hand (4,66)
Danger Avenue- Long Overdue (4,25)
Deicide- To Hell With God (4,60)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar