onsdag 22 juni 2011

Midsommarvecka!

Vi är nu mitt i veckan som är vår bästa försäljningsmässigt på jobbet. Därför känns det konstigt att det inte lossnat ännu. Kunder har vi, men det verkar som pengarna hålls i detta år. Vi ska inte måla fan på väggen ännu för det är fortfarande fyra arbetsdagar kvar på denna vecka. Fullt ös i morgon för då får vi varor och dessutom är det bästa dagen på året omsättningsmässigt.

Det börjar dra ihop sig till draft i NHL och både Gabriel Landeskog och Adam Larsson förväntas gå tidigt i draften. Edmonton har förstavalet även detta år och mycket talar för att Oilers kommer att välja Ryan Nugent-Hopkins som nummer 1. Sett till talang så är detta garanterat ett fantastiskt val även om jag personligen hellre skulle se att dom tar Adam Larsson som nummer ett. Detta av den enkla anledningen att det är på backsidan det behöver förstärkas. Offensiv kraft finns i massor i spelare som Taylor Hall, Jordan Eberle, Magnus Pääjärvi, Ales Hemsky, Linus Omark mfl mfl mfl......

Spännande ska det bli i alla fall och den 20 september startar träningsmatcherna för Edmonton med match hemma i Rexall Place mot Minnesota Wild.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar