tisdag 22 mars 2011

Standard-AOR!!!

Gråhns skriver inget nytt kontrakt med Leksand för han vill bo närmare sina barn. Acceptabelt tycker jag. Gunnarsson, Andersén och Forsberg erbjudna varsitt tvåårskontrakt. Hoppas, hoppas, hoppas att dom ritar på alla tre. Starkt som fan av Luleå att vinna match 1 mot Skellefteå i Skellefteå. AIK torskar sin första match i detta slutspel borta mot Färjestad. Är månne smekmånaden över nu??

Tisdagar tänker jag ägna åt ny musik i recensionsform. Den gemensamma nämnaren för plattorna är att dom är släppta 2011 och att det handlar om plattor med hårdrocksband. Dessutom kommer samtliga att betygsättas efter endast en genomlyssning. Kan vara lite småroligt att se om en platta växer eller inte.

Plattan som granskas denna tisdag är "Atmosphere" med det svenska AOR-bandet Bad Habit http://open.spotify.com/album/3Ynw9vtt3Fcwf7tbtoD58l.

Det som har potential att bli så jävla bra blir i slutändan inte mer än en axelryckning. Öppningsspåret "In The Heat Of The Night" kan när året summeras mycket väl vara en av årets 20 bästa låtar. En AOR-låt med ett bra riff i introt är rätt så svårslaget i musikvärlden. Starka refränger är också ett måste och den ingrediensen hittar vi i låtarna "Every Time You Cry" och "I'll Die For You". "Fantasy" är också en fullt duglig låt och det är förbannat synd att resten av plattan innehåller så kallad standard-aor som man hört en miljon gånger tidigare och det var inte speciellt bra då heller. Varning utfärdas framförallt för låtarna "We Are One", "Save Me" och "Without You". Betyget stannar på 4,84 på en tiogradig skala.

Favoritlåtar topp 3:
3p In The Heat Of The Night
2p I'll Die For You
1p Every Time You Cry

Nästa vecka recenseras plattan "Dominion" med Benedictum.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar