måndag 28 mars 2011

Falun!!!

Sista april blir det fest i Falun och det är alltid lika trevligt att kunna sätta sig på Johan och Lillis uteplats och bara slappna av. Har lite problem dock vad jag ska ha för underkläder på mig :). En annan sak som satte Falun på kartan under denna kväll var när innebandylaget efter straffar slog ut AIK i kvarstfinalen. Nu väntar Varberg och än en gång får dessa krigare ikläda sig rollen som underdogs.

Ishockeyn i landet går vidare trots att LAGET spelat klart för flera veckor sen. Intressant att följa Modos kräftgång i kvalserien. Förlust hemma i kväll med 1-2 mot Rögle samtidigt som Växjö krossar Södertälje hemma med 5-1. Modo är mycket, mycket välkomna till Leksand kommande säsong för att visa upp sin så kallade "heart of hockey". Jag sätter en hundring på att Challe Berglund inte följer med laget på den trippen.

Tingsryd verkar ha vaknat till efter den miserabelt dåliga starten i kvalet till Allsvenskan. Matchen på torsdag hemma mot Karlskrona kan betyda allt om det ska bli spel i Allsvenskan 2011/12 eller inte. Samtidigt kan jag tycka att det vore skoj om Karlskrona får spela allsvenskt nästa säsong.

NHL går in i sitt slutskede och nu ska det avgöras om det dubbelt Sedin i poängligetoppen. Själv sätter jag hoppet till att Martin St Louis eller Steven Stamkos sätter käppar i det hjulet. Eastern Conference ser väl mer eller mindre klar ut nu och det betyder att de åtta slutspelslagen heter:

Philadelphia Flyers
Washington Capitals
Boston Bruins
Pittsburgh Penguins
Tampa Bay Lightning
Montreal Canadiens
New York Rangers
Buffalo Sabres

I den västra konferensen är det inte klart ännu och där krigar Anaheim, Chicago, Calgary och Dallas om de två sista slutspelsplatserna. De som ser klara ut är:

Vancouver Canucks
Detroit Red Wings
San Jose Sharks
Phoenix Coyotes
Los Angeles Kings
Nashville Predators

I morgon recenserar jag plattan Dominion med Benedictum från 2011.

Vi säger så.

1 kommentar:

  1. Go Kings! Trist som fan att tappa Kopitar, känns som att hela laget står och faller med honom, Quick och Doughty.

    SvaraRadera