måndag 27 augusti 2012

Delad vårdnad om bilen!

Den fantastiska Renaulten besiktades i fredags och tre nedslag av rätt så snäll karaktär var det som skedde. Men i stället för att få vara lite nöjd över detta faktum så började biljäveln krångla i morse och nu står den hos Mekonomen i Sunnansjö och det känns helt rätt med tanke på att vi och Mattias på Mekonomen har delad vårdnad om bilen. Det som är mest trist är att det är bara jag som betalar underhåll. Det verkar vara en tändspole som gett upp.......halleluja.

Roligare då är att det börjar verkligen dra ihop sig nu till nedsläpp i hockeyallsvenskan 2012/13. Tisdag kväll spelar Leksand träningsmatch mot Timrå och man får klara sig utan Jon Knuts (skadad) samt Jacob De La Rose och Fredrik Händemark som är på landslagsuppdrag. Det känns rätt så bra detta och det som jag är mest imponerad av är hur Eric Moe studsat tillbaka från att ha varit totalt utmobbad. Där ska Tommy Salo ha massor med cred för att han gav Moe en chans till. Det är just denne Moe som åkt runt och proppat spelare i parti och minut under de träningsmatcher som spelats.

Onsdag 12 september åker vi och det är Karlskrona som är förste lag att få känna på hur det är att få stryk i Tegera Arena.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar