fredag 24 augusti 2012

19 dagar kvar!

Kevin Kapstad heter ett av två nyförvärv i Leksands IF denna säsong. Han gjorde lagets enda mål i gårdagens förlust (1-3) mot Västerås. En match där Västerås var det bättre laget och det som kan oroa mig då trots att det "bara" handlar om träningsmatcher är det faktum att Leksand går ner sig mot lag från allsvenskan samtidigt som man tar fina skalper och vinner mot Färjestad, Modo och Skellefteå. Hockeyallsvenskan 2012-13 håller fantastiskt bra klass så det finns inget lag som kan räkna med att åka igenom serien på en skridsko för att sedan få spela kvalserien. Det kommer att krävas kamp i varje byte, i varje match hela långa säsongen.

Den 12 september är det premiär och första matchen spelas mot Karlskrona i vår kula. Då ska det en gång för alla visas vilka det är som bestämmer när det gäller matchen på läktaren. Om nu bönderna i vår så kallade supporterklubb stödjer sitt lag till de 110% som behövs.

En av de hårdrockare i världen som jag respekterar mest är den tyske gitarristen Axel Rudi Pell som oförtrutet kör vidare i väl invanda fotspår, men han gör det på ett sätt som gör att jag fortsätter intressera mig för hans musik. Det är naturligtvis ingen nackdel att sången sköts av Johnny Gioeli som lätt är en av världens absolut bästa sångare. När Axel kom fram i mitten av 80-talet som gitarrist i Steeler (ej att förväxla med bandet som Yngwie Malmsteen hade ihop med bla Ron Keel) så var det spretigt och ojämnt och inte alls lika bra riff eller melodier. Senaste plattan heter "Circle Of The Oath" och det är helt klart bra. Om man bortser från introt "The Guillotine Suite" som är en parentes så dunkar det igång direkt med "Ghost In The Black" och jag känner igen mig naturligtvis, men det blir inte tråkigt som AC/DC tenderar att bli ibland. Som helhet stannar betyget på 5.90 och det är inte alls dåligt efter endast en genomlyssning. Axel Rudi Pell kommer garanterat att släppa ny platta redan 2013 för är det något denna tysk är känd för så är det hans produktivitet.
1. The Guillotine Suite
2. Ghost In The Black
3. Run With The Wind
4. Before I Die
5. Circle Of The Oath
6. Fortunes Of War
7. Bridges to Nowhere
8. Lived Our Lives Before
9. Hold On To Your Dreams
10. World Of Confurion (The Maquerade Ball part II)

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar