torsdag 8 november 2012

Landslagsuppehåll!

Tre Kronor är visst ute och skämmer ut sig igen i någonting som kallas för Karjala Cup. Precis som vanligt så är detta helt ointressant och en annan får i stället gå här hemma och vänta i över en vecka på nästa match för laget som betyder något. Det enda positiva med årets Karjala Cup är att Mattias Timander nu är tillbaka i full träning efter sin förkylning. Tätt med matcher nästa vecka med Mora borta på tisdag och Oskarshamn hemma på onsdag. Timander är en klippa som alla lag skulle behöva.

Marcus Nilson har visst grinat om att kontraktet med Djurgården inte sas upp på rätt sätt. Därför har han krävt DIF på närmare en miljon kronor. Jag ska nu citera en kille vid namn Nicklas Nilsson som har Djurgården som favoritlag. Han summerar nämligen soppan kring Marcus Nilson på ett bra sätt:

"Dåligt hanterat av DIF från första början, man ska inte behöva hamna i en sån här situation.

Dock måste jag säga att Nilsson nu bara ska hålla käften och hålla sig borta. Han tog inget som helst ansvar som kapten och gömde sig bakom andra när det började blåsa snålt. Efter NHL-försöket togs han tillbaka med öppna armar och gavs ett C för att sedan underprestera å det grövsta och bara skylla ifrån sig. Fy fan".


Trevligt med seger för AIK i Europe League och det känns som dom tjänat ihop till denna trepoängare efter att ha varit nära i tidigare matcher mot både PSV Eindhoven och Dnipropetrovsk. Nu väntar ödesmatch mot Napoli på Råsunda.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar