onsdag 3 oktober 2012

Rammstein & Green Day!

En ny festival i Norrköping har gått ut stenhårt med sina första bokningar. Tyska Rammstein och amerikanska Green Day är bokade och vore jag ansvarig för Peace & Love skulle jag börja jobba och det på en endaste gång. Festivalen går under namnet Bråvalla Festival och den arrangeras samma helg som P&L. Rykten gör gällande att band som Daft Punk, Metallica och Queen Of The Stone Age också är aktuella för denna nykomling och då blir det knappast några 50.000 på P&L om inte de lyckas toppa Bråvalla artistmässigt.

Hur ska då P&L lyckas med det? Skulle Metallica också bokas till den nya festivalen så går det nog inte att toppa, men då måste festivalen i Borlänge se till att Kiss, AC/DC eller Iron Maiden spelar där. Eller varför inte nån superstjärna inom hiphopen typ P.Diddy eller varför inte Jay-Z återigen. Något stort måste bokas för festivaler kostar pengar och naturligtvis besöker man den festival som har artisterna som sticker ut.

För några år sedan spelade Mötley Crüe i Borlänge och det var lite häftigt, men att jämföra Mötley Crüe med Rammstein känns i dagsläget rätt futtigt. Summan av detta är att Peace & Love måste boka stora band för att ha någon chans och då undrar man hur det ska kunna gå med tanke på att festivalen hade skulder på 13 miljoner kronor.

Just nu står det 2-2 efter en spelad period i Oskarshamn. Leksand har återigen gjort mål i Power Play. I Stockholm ligger Djurgården under med 1-2 mot BIK Karlskoga och gissa om Gabriel Landeskog är efterlängtad.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar