söndag 7 oktober 2012

Ytterligare en vecka har passerat!

Tid är något som har en förmåga att gå väldigt fort. Vi är redan inne i oktober månad och hösten börjar knacka på dörren med vackra färger, men framförallt smyger sig kylan på. Det finns positiva saker med hösten också och en av de mest positiva sakerna är att hockeyn startar och i fredags var det lapp på luckan i Tegera Arena. Djurgården kom till Leksand och blev under tre perioder näst intill utspelade av ett Leksand som är rätt så bra just nu. Med tanke på spelat så kan man ju då ställa sig frågan varför Leksand bara fick två poäng och inte tre. Som jag ser det så är det målvaktsspelet det hänger på. Chet Picard i Djurgården var riktigt jävla bra medan vår akilleshäl denna säsong varit Erik Hanses. Han är inte alls uppe på samma nivå som han var i fjol och som vi vet att han kan vara. Jag ser därför gärna att Jens Holmström får starta ett par matcher nu dels för att hålla honom igång och sen för att vila Erik.

Djurgården behöver verkligen en kille som Gabriel Landeskog och det är inte säkert att det räcker heller för det såg inget vidare ut för Djurgårdens del spelmässigt. Douglas Murray var bara......stor, men till hans försvar ska sägas att det var andra matchen efter ett långt uppehåll. Douglas kommer också att bli en oerhört viktig kugge för Djurgården framöver. Leksand då? Jo det ser riktigt bra ut och i fredags hade laget fyra kedjor som satte tryck på Djurgårdens försvar. Förstalinan med Johan Ryno, Mark Hurtubise och Jens Bergenström procducerar bra, men det är andrakedjan med Pär Edblom, Michael Raffl och den fantastiska Filip Forsberg som bär Leksands IF just nu. Nästa anhalt Västerås på tisdag och det blir tufft där också.

Två möten med byalaget under söndagen hann det bli också där det ena var ett styrelsemöte och det andra ett medlemsmöte. Jag känner att jag växt in i rollen som ordförande på ett bra sätt och jag har fantastisk hjälp från övriga styrelsen och även bybor som hjälper mig med mycket av det praktiska jobbet.

Tack Sunnansjö.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar