onsdag 28 mars 2012

Dessa jävla skåningar!

På Sven Jerrings tid var det japaner, japaner och ännu fler japaner. Det som förstör för oss vanliga svenskar i denna tid är dessa förbannade skåningar som absolut ska vara bäst att spela ishockey precis just nu. Jag kan dock inte sluta att imponeras av detta Rögle som brukar få ihop prylarna de gånger de ska kvala sig uppåt i systemet. Rögle är nära en plats i nästa års Elitserie nu och blir det så är dom värda den platsen utan snack.

Vårat hopp ligger i att BIK Karlskoga spöas i morgon, men då måste Rögle samtidigt förlora mot Timrå. Är Leksand tre poäng efter med tre matcher kvar så kan det komma nerver även innanför skåningarnas tröjor. Nu har jag svårt att se att för det första Rögle ska vika ner sig i kvalseriens slut och att Leksand ska vinna borta mot BIK Karlskoga. Men hoppet finns fortfarande kvar.

Det positiva är att vi får med oss Djurgården i allsvenskan nästa säsong och så kommer det att bli hur mycket deras supportrar än grinar att dom vill ha 14 lag i elitserien. Djurgården har varit skitdåliga denna säsong och det är de själva som spelat ner sig i seriesystemet. Allsvenskan 2012-13 kommer att bli en riktig jävla lejonkula med lag som Djurgården, Malmö, Leksand, Örebro, BIK Karlskoga (eller vad dom heter nästa säsong), Södertälje, Västerås, Mora mfl mfl.........

Våren är på väg till södra Dalarna och allt går lite lättare då.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar