måndag 16 april 2012

Mormor och loppis!

Två av mina barn har spenderat helgen hos sin mormor och då är det loppis som gäller på lördagarna. Och i lördags var inget undantag. Mormor är snäll på alla sätt och vis och en dvdfilm till barnbarnen är aldrig fel. En sådan inhandlades och titeln "The Nine Lives Of Fritz The Cat" låter som en helt vanlig barnfilm. Nu visade det sig att så var det inte. Tjejerna kom hem och ville naturligtvis titta och vi tänkte att det ska väl gå bra.

För säkerhets skull så läste Lisa på baksidan för att kolla vad filmen handlade om. Det hon hajade till på först var det faktum att filmen hade åldersgräns 15 år i Danmark, Sverige och Norge. I Finland var åldersgränsen satt till 18 år. Då blev naturligtvis misstänksamheten stor så texten om handlingen började läsas. Och texten lyder som följer:

"Barnförbjuden animerad komedi med Fritz, en cool katt med stark sexualdrift och lustfylld, ohämnad livsåskådning. Det är 70-tal, Fritz lever på socialbidrag och ägnar mesta tiden åt dagdrömmar. Hans livliga fantasi tar med honom på åtta olika sexladdade äventyr där han bl.a åker till Mars som astronaut, besöker Hitlers bunker under Tredje Rikets sista dagar, och blir medhjälpare åt Henry Kissinger"

Det var otroligt roligt när detta uppdagades och tjejerna fick inte titta på denna dvd. Som tur var för husfridens skull så hade de inte sett "Barda" från i fredags och tack och lov fanns det inspelat.

Mormor är bra hon :)

Nu spelas I Get Along med Pet Shop Boys och det duger gott.

Vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar